Ten, kdo tě miloval : detektivní román - Poledňáková, Marie, 1941- (Knižní klub, 2016)
První kriminální román populární Marie Poledňákové je plný nejen napětí a sympatických postav, ale i humoru a ironie, na které jsme v autorčiných dílech zvyklí