Putování s křemíkem a zinkem - Procházka, Václav, 1979- (Česká geologie, 2016)
Křemík, hliník, kyslík, vápník, železo, zinek... Setkáváme se s nimi každý den. A jak zase atomy vidí nás? Necháme si vyprávět přímo od nich, co prvky v přírodě i v různých věcech prožívají. A že toho už zažily!