Aristokratka na koni - Boček, Evžen, 1966- (Druhé město, 2016)
Třetí kniha série Aristokratka. Marie Kostková z Kostky opět řeší nezáviděníhodné problémy. "Nejchudší zámek v Čechách" zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají na růžích ustláno