Flouk a Líla : dobrodružství z mrakodrapu - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2015)
Pohádkový příběh o velikém přátelství počítačové myši a kouzelného kocoura. Ve městě stojí mrakodrap a v něm jsou samé kanceláře. V jedné z nich pracuje slečna Kamilka. Na všechny se usmívá a každý den s sebou do práce bere svého kocoura. Kocour Flouk se neusmívá na nikoho. Je totiž trochu nafoukaný. Umí pár kouzel, ale nikdo tomu nevěří