Dcera - Cass, Kiera, 1981- (CooBoo, 2016)
Čtvrtá kniha série Selekce. Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama, i ona si musí manžela vybrat v Selekci...