Moje cesta vlakem dětství a naděje - Zindulka, Stanislav, 1932 - (Nakl. XYZ, 2012)
Nositel Českého lva za herecký výkon ve vedlejší roli v roce 2011 ve filmu Babí léto Stanislav Zindulka je divákům známý jako "velký herec malých rolí". Autobiografie.