Sledoval jsem Dubčeka (Práh, 2012)
Stohy popsaných hlášení: S kým se potkal? Koho cestou do práce pozdravil? Jakým směrem se ohlédl? Obludná nesmyslnost se před námi otevírá skrze všední, šedivé, zdánlivě banální obrazy. Vystupuje ze stínu zapomnění, dostává se nám pod kůži. Ale co je nejdůležitější: díky autorově upřímné otevřené a důkladné výpovědi budeme o systému fungování komunistické StB vědět víc.