Taxi, popelářská a speciální vozidla : české a slovenské víceúčelové automobily od r. 1906 - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon (CPress), 2013)
Kniha přibližuje čtenářům netradičním způsobem historii českých a slovenských komunálních vozidel od roku 1906 do současnosti a přináší podrobný přehled popelářských vozidel, československých taxíků, pohřebních vozidel, kropicích ...