Královnin nápadník : ve službách panenské královny : román - Whitton, Hana, 1950- (Klokan (Alpress), 2009)
Když mladičká Margaret náhle osiří, zdědí obrovské panství a s ním spoustu starostí, jak je řádně spravovat. To však není jediné, co ji trápí. Strachuje se o osud své přítelkyně Amy, která se zamilovala do pohledného šlechtice Roberta. Toho vžene ctižádost do víru politických intrik a až na královský dvůr, kde si získá srdce samotné královny Alžběty I.