Trénujte si paměť - Suchá, Jitka, 1973 prosinec 18.- (Portál, 2015)
Publikace nabízí praktické návody k pravidelnému procvičování mozkové činnosti. Úkoly jsou rozděleny do jednotlivých kapitol podle toho, jaká kognitivní funkce je jimi převážně procvičována. Jde o úlohy na procvičování dlouhodobé i krátkodobé paměti, slovní zásoby, koncentrace pozornosti, prostorového plošného myšlení a představivosti, logického myšlení a myšlení v souvislostech. Kniha předkládá úlohy na různém stupni náročnosti. Správné řešení si čtenář může zkontrolovat v klíči. Knihu ocení profesionální trenéři paměti, ergoterapeuti, aktivizační pracovníci, zástupci podobných profesí v oblasti zdravotnictví a sociální péče a každý, kdo chce poznat různé paměťové techniky a uchovat si svůj mozek co nejdéle svěží