Povídej, co vidíš - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2015)
Bailey Carpenterová pracuje jako detektiv u advokátní kanceláře. Když je však jedné noci brutálně znásilněna, zhroutí se jí celý svět. S návaly panické úzkosti zůstává uzavřena mezi stěnami svého luxusního bytu a čas si krátí pozorováním okolních domů dalekohledem. Postupem času však přestává věřit svému rozumu, protože ji každou noc budí zvonění telefonu a v protějším věžáku se neustále u okna producíruje jakýsi muž, který Bailey dokonce také sleduje dalekohledem...