Nejkrutější měsíc : případy vrchního inspektora Gamache - Penny, Louise, 1958- (Světový bestseller (Knižní klub), 2015)
Třetí kniha série Případy vrchního inspektora Gamache. Brilantní a empatický Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, přijíždí vyšetřovat další případ - tentokrát bude muset čelit nebezpečným démonům na první pohled idylického městečka, kde došlo k vraždě při spiritistické seanci.