Vaříme podle Herbáře 3 - Winterová, Kateřina, 1976- (Edice České televize, 2015)
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních obdobích, ve starých kuchařkách, lidové tradici i v po staletí opečovávaných herbářích