Krycí jméno Verity - Wein, Elizabeth, 1964- (CooBoo, 2015)
První kniha série Krycí jméno Verity. 11. října 1943 se nedaleko Paříže, v okupované Francii, zřítilo britské špionážní letadlo. Jeho pilotka a pasažérka byly nejlepší přítelkyně. Jedna z dívek má naději, že přežije. Druhá hru o život prohrála dříve, než začala. Když Verity chytne gestapo, myslí si, že nemá žádnou šanci na přežití. Jako tajný agent chycený na nepřátelském území zažívá nejhorší noční můru jakéhokoli špióna. Nacisté jí dají na výběr: buď jim odhalí svou misi, anebo ji strašlivým způsobem popraví.