Černý řád : román o Sigma Force - Rollins, James, 1961- (BB art, 2015)
Strhující příběh o tajemné hádance, sepsané v záhadných runách, která po vyluštění může odpovědět na otázky, jež mátly lidstvo od počátku času... otázky, jež jsou současné jako dnešní novinové titulky, a zároveň prastaré jako biblické knihy... otázky o vzniku života. Ničivý požár v kodaňském knihkupectví rozpoutává vyčerpávající hon po čtyřech kontinentech