Druzi ve smrti - Hassel, Sven, 1917-2012 (Baronet, 2012)
Válečný román s autobiografickými prvky se odehrává během 2. světové války. Autor popisuje hrůzy, kdy se jako zraněný německý voják vrací z východní fronty a po vyléčení je opět odvelen na východní frontu do válečného běsnění