Nákladní auta - Študlarová, Zdeňka, 1972- (Předškoláček, 2012)
Obrázková knížka s krásnými vtipnými básničkami a jednoduchými úkoly je určena malým dětem, které se zajímají o auta, stavební stroje a další nákladní dopravní prostředky. Každé autíčko je představeno v prostředí, kde se s ním mohou děti nejčastěji setkat. Veselé obrázky jsou plné zajímavých detailů, o nichž si můžete s dětmi dlouho povídat