Poklad. - Reichs, Kathy, 1950- (BB art, 2012)
Čtveřici kamarádů, bydlících na ostrově Morris, hrozí odloučení. Jejich rodiče přijdou o práci, protože charlestonská univerzita nemá finance na provozování veterinárního výzkumného ústavu LIRI, kde všichni pracují. Jenže "viráti", jak si Tory, Hiram, Shelton a Ben říkají od doby, co se nakazili vlčím virem, jsou smečka, která se jen tak odloučit nenechá. Především Tory přichází s bláznivými nápady jak LIRI a vůbec celý ostrov Loggerhead s volně žijicími opicemi a vlčí smečkou zachránit. Potřebují peníze, hodně peněž, prostě nějaký poklad. A tak zvídavá dívka nakoukne pod pokličku charlestonské pirátské historie a nestačí se divit. Ovšem její zájem o tři sta let starý nenalezený poklad popravené pirátky Anne Bonnyové neujde bez povšimnutí, a tak zatímco Tory a její parta jsou na stopě pokladu, někdo jiný je na stopě jim a odvážné partě jde o život.