Balada o zlomeném nosu - Svingen, Arne, 1967- (Albatros, 2014)
Bartovi bude brzo třináct. Trochu boxuje, ale vždycky dostane na budku. Bydlí jen s mámou, nemají moc peněz a Bart se trochu stydí za to, že žijí v domě plném nepořádku a pochybných existencí. A stydí se taky za to, co ho na světě nejvíc baví - operní zpěv. Román o tom, jaké to je, být jiný než ostatní, a také o tom, kde všude se dají najít lidé, kterým na nás záleží.