Ten, který zabil draka : příběh zločinu : krimi román - Persson, Leif G. W., 1945- (MOBA, 2014)
Druhá kniha série Evert Bäckström. Národ potřebuje svého hrdinu a nově jmenovaná policejní šéfka Anna Holtová zase potřebuje někoho, kdo pro ni "zabije draka". A kdo by se mohl takového úkolu zhostit lépe než Evert Bäckström - geniální vyšetřovatel, antihrdina, který nešetří sarkastickými poznámkami? Kriminální komisař se ujímá komplikovaného případu vraždy, v němž se i tentokrát musí spolehnout na svůj jedinečný úsudek a intuici