Dobrodružství Mořských vlků - Steklač, Vojtěch, 1945- (Albatros, 2014)
Oblíbený kreslený seriál Mořských vlků vycházel na pokračování v časopisu Ohníček v letech 1969 až 1974. Jeho autory byli Vojtěch Steklač a Věra Faltová. Všech pět příběhů teď najdou čtenáři v jedné knize - nově barevně zrestaurovaných a se zasvěceným doslovem Pavla Kořínka. Po více než 40 letech se tak dočká svého knižního vydání jeden z našich významných komiksů, který mnohým z nás připomene dětství, ale který též překvapí tím, jak dodnes zůstává vtipný a čtivýOblíbený kreslený seriál Mořských vlků vycházel na pokračování v časopisu Ohníček v letech 1969 až 1974. Jeho autory byli Vojtěch Steklač a Věra Faltová. Všech pět příběhů teď najdou čtenáři v jedné knize - nově barevně zrestaurovaných a se zasvěceným doslovem Pavla Kořínka. Po více než 40 letech se tak dočká svého knižního vydání jeden z našich významných komiksů, který mnohým z nás připomene dětství, ale který též překvapí tím, jak dodnes zůstává vtipný a čtivý