Operace Bruneval - Šulc, Jiří 1969- (Euromedia Group, 2014)
V únoru 1942 bylo na pobřeží kanálu La Manche v okupované Francii vysazeno sto dvacet britských výsadkářů s úkolem obsadit a rozmontovat německý protiletecký radar.