Psychologie ve školní praxi : příručka pro učitele - Fontana, David, 1934-2010 (Portál, 2014)
Přehled poznatků moderní psychologie, které mají vztah k problémům vzdělávání a výchovy. Informace jsou předkládány srozumitelně a jsou vždy spojeny s aplikací na praktické činnosti učitele.