Selekce. - Cass, Kiera, 1981- (CooBoo, 2014)
Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu Singerovou je Selekce noční můrou. Pak America potká prince Maxona. Postupně začne zpochybňovat všechny plány, které si předsevzala...