Moře slané vody - Malý, Radek, 1977- (Albatros, 2014)
Tentokrát se autor věnuje tajemstvím moře, jeho krutosti, nádheře i velkoleposti. Jeho verše jako v případě minulé sbírky doslova podkreslil, dotvořil a ozdobil malíř a ilustrátor Pavel Čech.