Ivanka ráda jí - Janouch, Katerina (Mladá fronta, 2010)
Série vtipně ilustrovaných knížek pro nejmenší od oblíbené švédské spisovatelky českého původu Kateřiny Janouchové. Vtipné obrázky a krátká říkadla představují běžné činnosti a situace v životě malé holčičky Ivanky - jídlo, koupání, nemoc, hraní si s náplastmi. Při tom všem samozřejmě Ivanku provázejí její plyšoví kamarádi, kteří vše prožívají spolu s ní.