Oko za oko - Patton, George S. 1923- (Klokan, 2010)
Newyorská policistka žije spokojeným životem, dokud nespatří svého muže vcházet do hotelu s půvabnou dívkou. Rozhodne se mu nevěru oplatit a nechá se svést pohledným kolegou, který jí už dlouho nadbíhal. Měla to být jen taková odveta za uraženou ješitnost, ale tato jedna noc vášně se promění v tu nejhorší noční můru...