Sex v pěti dílech světa : aneb Cestopis časem a prostorem tělesné lásky - Stingl, Miloslav, 1930- (Jota - cestopisy, 2006)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.