Kvak a Žbluňk od jara do Vánoc - Lobel, Arnold, 1933-1987 (První čtení, 2012)
Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk jsou velcí kamarádi a jeden bez druhého neudělá krok. Ale ani jejich přátelství není bez mráčku.