Zvonilka : knížka na rok 2012 - Kadlecová, Marta (Disney, 2011)
Přijměte pozvání do Nezemě, kde žije víla Zvonilka. Poznejte její kamarády a přečtěte si, co dělají celý rok. V knížce najdete také mnoho hádanek a testů