Brána do pekla - Connolly, John, 1968- (BB/art, 2011)
Samuela Johnsona trápí spousta věcí. Jeho táta se stará spíš o auto než o rodinu, matka je podivně samotářská. Jediný, kdo Samuelovi doopravdy rozumí, je jeho jezevčík Boswell. Aby toho nebylo málo, jejich sousedé v čele se zlolajnou paní Abernathyovou se pokoušejí otevřít bránu do pekla. Na Samuelovi je, aby jim v tom zabránil, jenže mu nikdo nevěří a čas se krátí. A tak osud celého lidstva spočívá v rukou malého kluka, ještě menšího psa a velmi nešťastného démona Baldriána.