Kniha osvědčených bylinkových receptů : domácí džusy, džemy & marmelády, bylinková vína, likéry & bylinkové pálenky, octy & oleje - Hirsch, Siegrid (Dona, 2013)
Autorka publikace je uznávanou rakouskou odbornicí v oblasti využití léčivých bylin. Její kniha bylinkových receptů přináší více než 350 autentických receptů a tipů z lidového léčitelství, od tinktur přes bylinkové octy, oleje, marmelády, sirupy, šťávy až po masti. Recepty jsou doplněny barevnými fotografiemi. Nepostradatelná příručka pro jednoduchou výrobu léčivých domácích prostředků.