Krysáci jsou zase spolu - Žáček, Jiří, 1945- (Edice ČT, 2013)
Kniha volně navazuje na titul "Krysáci". Daleko na Moravě, uprostřed Valašského království, na malém smetišti nedaleko Vizovic žili dva krysáci - Hubert a Hodan - a sádrový trpaslík Ludvík. Bydleli v útulných zásuvkách starého šicího stroje s výhledem na vysavač. Žili klidně a spokojeně až do chvíle, kdy se na smetišti objevil potkan Eda - dobrodruh z Prahy, který všude byl, všechno viděl a všemu rozumí, a hlavně nesnáší klid a nudu. Jste zvědaví, jaká dobrodružství zažila čtveřice sympatických kamarádů? Pak tedy otevřete knížku a čtěte!