Zvířecí nemocnice. - Geßler, Tatjana, 1973- (Mladá fronta, 2013)
Márinka se chce stát zvěrolékařkou. Zkušeností už má víc než dost! U rodičů na klinice pečuje o opuštěná mláďata a všemožně léčí zraněná zvířata.