Pravdivá zpověď Adriana Molea - Townsend, Sue, 1946- (Mladá fronta, 2008)
Třetí pokračování deníkových zápisků si náš známý adolescent smutné postavy pořizoval v období od konce roku 1984 do začátku roku 1991, kdy již překonal své hořké zrání, ale do těch pravých let v divočině velkého světa mu ještě něco scházelo.