Sedmé nebe - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2009)
Sedmá kniha série Ženský vyšetřovací klub (volně navazuje na "První musí zemřít", "Druhá šance", "Každý třetí den", "Čtvrtý v pořadí", "Pátý jezdec" a "Šestý cíl"). Inspektorka Lindsay Boxerová vyšetřuje záhadné zmizení. Protože se jedná o syna bývalého kalifornského guvernéra, velmi prominentní osoby, je žena pod obrovským tlakem nadřízených i médií. A do toho pátrá po sériovém žháři. Oba případy mají jedno společné: dotýkají se společenské smetánky.