Móda : z dějin odívání 18., 19. a 20. století : sbírka Kyoto Costume Institute. - Brabcová, Blanka (Slovart ; Taschen, 2011)
Kniha je strhujícím putováním posledními třemi sty lety módních trendů. Počínaje vzácnými poklady, jako je železný korzet a vyšívaný živůtek ze 17. století, a konče modely z návrhářských dílen našich současníků, podává sbírka vyčerpávající přehled o vývoji dámské módy.