Pes nám spadla : bláznivé básničky - Kratochvíl, Miloš, 1948- (Mladá fronta, 2012)
Výbor toho nejlepšího z básnické tvorby Miloše Kratochvíla pro děti. Více než 70 hravých, absurdních, legračních básniček rozdělených tématicky na zvířecí, školní, ze života, a něco navíc...