Jak si postavit auto - Sodomka, Martin, 1968- (Edice technických pohádek, 2012)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána, který má možnost obstarat vše potřebné a práce může zvesela začít...