Luční kvítí / Farma v Tasmánii - dědictví plné tajemství ; překladatel Eva Konečná - Freeman, Kimberley, 1970- (Alpress, 2012)
Dokud se Emma nezraní, vůbec si neuvědomuje, jak ji kariéra zcela pohltila. Zhroutí se jí svět. Nezbude jí než vrátit se do Austrálie a převzít nečekané dědictví po babičce. Aby mohla starou farmu prodat, musí co nejdřív vyklidit všechno harampádí. Nalezené staré dopisy a fotografie její rozhodnutí zvrátí. Není to však jen tajemství, co ji nutí zůstat...