Po dobrém, nebo po zlém? - Matějček, Zdeněk, 1922-2004 (Portál, 2012)
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zam ýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost to mu "po dobrém" nebo "po zlém"