Zabijáci - Connolly, John, 1968- (BB art, 2009)
Ve svém novém románu plném neotřelých a nečekaných zvratů, líčí John Connolly dramatické a dobrodružné osudy Louise a Angela, nerozlučné dvojice, kterou mimo jiné spojuje profesionální zločin. Tentokrát se však tito dávní přátelé soukromého detektiva Charlieho Parkera stanou z lovců překvapivě sami pronásledovanou kořistí. Při honbě za ruskou mafií specializující se na obchod s lidmi se totiž oni sami ocitnou v zapeklité, a hlavně smrtelně nebezpečné situaci. Kdo však ve skutečnosti stojí v pozadí honby na Louise a Angela, kteří už zatoužili skončit s kariérou profesionálních zabijáků? A přijde jim tentokrát na pomoc Charlie Parker, jemuž Louis s Angelem sami nesčíslněkrát pomohli z úzkých, a hlavně - přijde včas?