Úterní ženy - Peetz, Monika (Host, 2012)
Kdyby se setkaly dnes, patrně by se nikdy nespřátelily. Ale od doby, kdy před patnácti lety navštěvovaly kurs francouzštiny, jsou z pěti žen okolo čtyřicítky nejlepší kamarádky. Každé první úterý v měsíci se scházejí ve své nejoblíbenější restauraci. Jednou ročně spolu pětice vyjíždí na krátkou dovolenou. Ale letos je všechno jinak...