Řízkaři - Nesvadbová, Barbara, 1975- (R + H, nakladatelství Motto, 2007)
Povídky, spojené postavou novinářky Karly, mladé dívky s image úspěšnosti. Knížka plná otevřených příběhů o blízkých lidech, o přátelství, opravdových vztazích, o hodnotách.