Květiny háčkované a pletené : 100 krásných vzorů ke zdobení oděvů, dárků i módních doplňků - Stanfieldová, Lesley (Metafora, 2010)
Co všechno v naší knize najdete?- Záplavu květů, lístků a jiných rostlinných motivů, to vše pro ozdobu i pro potěšení.- Podrobné návody, které vás krok za krokem provedou jejich tvorbou.- Tipy a rady, k čemu hotové výrobky použít - na oblečení, jako veselé dekorace nebo důvtipné ozdoby dárků