Šarlatové noci. - Deveraux, Jude (Baronet, 2011)
Třetí kniha cyklu Edilean (volně navazuje na romány "Levandulové ráno" a "Zlaté dny"). Sara Shawová nemůže být šťastnější. Datum svatby s Gregem Andersem je dohodnuto, svatební šaty hotovy. Pár dnů před svatbou Greg bez vysvětlení zmizí. Poté se k Saře vetře mladý muž, který tvrdí, že je bratrem její přítelkyně. Mike Newland je detektiv a pátrá po Gregově matce, celostátně hledané kriminálnici. Mike se domnívá, že jej čeká snadný úkol, ale staré příběhy jeho rodiny spojené s Edileanem ho začínají strašit. Mike se svěří Sáře, a ta mu na odhalí tajemství, která nezná ani Greg. A tak společně řeší ne jednu, ale několik záhad...