Můj milý deníčku. Moje džíny jsou fakt děsný!. - Benton, Jim, 1960- (Můj milý deníčku, 2012)
Nenápadně nakoukni do deníku Jamie Kellyové, která tvrdí, že všechno, co píše, je pravda... nebo přinejmenším natolik pravda, jak je třeba. Myslíš, že zvládneš další deník Jamie Kellyové?? Tak to vyzkoušej!!!