Zóna smrti - Ryan, Chris (Naše vojsko, 2012)
V provincii Helmand jsou na bojišti ztraceny tři ruční protiletadlové zbraně. Síly Koalice se snaží je získat zpátky. Zkušený voják SAS Jack Harker, velitel osmičlenného týmu, má ve stejné době za úkol se svými muži zaútočit na tajnou laboratoř Tálibanu. Harker má pochybnosti o skutečném účelu operace. Další vývoj událostí jeho podezření potvrdí ...