Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku - Zelený, Filip (SAXI, 2011)
Publikace mapující historii a vývoj poznávacích značek automobilů na území Čech, Moravy a Slezska od počátku minulého století do současnosti. Její autoři, Filip Zelený a Dalibor Feuereisl, podrobně zmapovali systémy značení v různých časových obdobích. Na 448 okrových stránkách potom, kromě 294 dobových fotografií motocyklů a automobilů, 44 archívních dokumentů a 58 vyčerpávajících tabulek s rozdělovníky, nalezne čtenář také spoustu doprovodné grafiky s vyobrazením značek (293), různé informativní mapky (5), no a zahraniční čtenář pak ještě celkem podrobná resumé v anglickém i německém jazyce.