V náruči nepřítele - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan, 2011)
Laura má za sebou otřesný zážitek. Jako čtyřletou ji unesli a da lší dva roky věznili a zneužívali. Následky těch hrůzostrašných le t se projevují v podobě zvláštní psychické poruchy: Laura se čas o d času chová jako jiná osobnost a své chování si nepamatuje. Jedno ho dne se ocitne v podezření, že zabila svého profesora, kterému ú dajně psala milostné dopisy. Laura vinu popírá, proti ní však svěd čí množství důkazů